Èxit de participació en la 2a Marató Fotogràfica de Torrelavit

Una vuitantena de participants aconsegueixen fer d’aquesta segona edició de la Marató Fotogràfica Imatges de Torrelavit un èxit de participació i trenquen per complet els pronòstics més optimistes de l’organització. Adult53-(10)Un total de 58 fotògrafs adults i 22 d’infantils es van passejar pels carrers de Torrelavit el passat diumenge 19 d’octubre al llarg de tot el matí captant imatges amb les seves càmeres.

L’objectiu d’aquests amants de la fotografia era realitzar 12 fotografies seguint els tres temes que els organitzadors van donar a conèixer el mateix dia en el moment de la inscripció. En el cas dels adults, i aprofitant que el mateix cap de setmana es va realitzar també al municipi una trobada de sidecars, aquest va ser el primer dels 3 temes que es van proposar, juntament amb el tema de la geometria i l’aigua. En el cas dels participants infantils, el tema proposat per realitzar les fotografies era el d’animals i plantes.

Adult42-(5)L’important increment de participació vers l’edició anterior, en la qual varen participar 21 fotògrafs, garanteix la consolidació d’aquest acte i demostra el creixent interès per aquesta afició. Des de la regidoria de Turisme, organitzadora d’aquest esdeveniment, es valora molt positivament aquest increment de participants i es dóna les gràcies a tots ells per la seva participació.

El passat 7 de novembre es va inaugurar al Casal de Cultura l’exposició de la Marató on s’hi poden veure les millors fotografies de cadascun dels tres temes de cada participant i es van lliurar els premis als guanyadors d’aquesta segona edició. David Surià, de Pontons, ha sigut el guanyador a la millor foto del tema dels sidecars. Marçal Font, de Torrelavit, ha aconseguit el primer premi en el tema de geometria i Ricard Clupes, de Barcelona, ha obtingut el primer premi en el tema de l’aigua. Tots tres han estat premiats amb 150 euros.

El guanyador a la millor sèrie ha sigut Cristian Pons, de l’Ordal, que s’ha endut 300 euros de premi. En la categoria infantil la guanyadora ha sigut Mar Armengol, de Sabadell, premiada amb una càmera digital. L’exposició de fotografies es podrà visitar al Casal de Cultura fins el proper 30 de novembre.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2008. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.