Entregats els premis de la 5ª Marató Fotogràfica «Imatges de Torrelavit »

marato2011El passat divendres 18 de novembre, va tenir lloc al Casal de Cultura de Torrelavit la inauguració de l’exposició de les fotografies presentades a la 5ª Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”, que es va celebrar el 18 d’octubre i que va comptar amb prop de 130 participants.

Enguany, els participants van haver de recórrer durant el matí de diumenge, els carrers de Torrelavit a la recerca de les millors fotografies dels tres temes proposats : Balcons, Minimalisme i el Parc Font de les Pubilles, en el cas de la categoria infantil el tema escollit va ser Vermell.

Durant l’acte d’inauguració es varen donar a conèixer també les fotografies premiades en aquesta edició i va tenir lloc la corresponent entrega de premis.

59-balconsLa millor fotografia del tema “Balcons” va ser la realitzada per David Marfil , David Surià va ser el guanyador per al tema “Minimalisme”, Xavier Carol ho va ser per al tema “Parc Font de les Pubilles” i Fèlix Hill va ser premiat amb la fotografia més enginyosa.

En el cas de les sèries, Marçal Font va ser el guanyador a la millor d’elles i Manel Muñoz va fer-ho en el cas de la millor sèrie presentada per un participant local.

En la categoria infantil, Ada Raya Garcia va resultar premiada amb la millor fotografia del tema “Vermell” i Arnau Amat va ser-ho com a participant local.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2011. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.