Entregats els premis de la 6a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”

38-placesEl divendres 16 de novembre va tenir lloc al Casal de Cultura de Torrelavit la inauguració de l’exposició de les fotografies presentades a la 6a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”, que es va celebrar el passat 28 d’octubre i que va comptar amb més de 120 participants.

Enguany, els participants van haver de recórrer durant el fred matí de diumenge els carrers de Torrelavit a la recerca de les millors fotografies dels tres temes proposats: “Església de Sant Marçal”, “Places” i “Dos”. En el cas de la categoria infantil el tema escollit va ser “Portes”.

74-esglesiaDurant l’acte d’inauguració de l’exposició es van donar a conèixer les fotografies premiades en aquesta edició i va tenir lloc la corresponent entrega de premis. La millor fotografia del tema “Església de Sant Marçal” va ser la realitzada pel barceloní Josep Avilés; el Mercè Amat sadurninenc David Marfil va ser el guanyador del tema “Places”, i Ignasi Pellissa, de Moja, es va emportar el premi a la millor fotografia del tema “Dos”, categoria en la qual es van presentar fotografies molt enginyoses i originals. Tots ells van ser premiats amb 150 €. En el cas de les sèries, la riudebillenca Mònica Cañiz va ser la guanyadora a la millor sèrie i va aconseguir el premi de 400 €, i la torrelavitenca Isabel Ruiz va ser la guanyadora a la millor sèrie local dotada amb 200 €.

En la categoria infantil, Sergi Pellisa, de Moja, va resultar premiat amb la millor fotografia del tema “Portes”, i Pep Compte va ser-ho com a participant local. Cadascun d’ells van rebre com a obsequi una càmera fotogràfica. L’exposició es va poder visitar al vestíbul del Casal de Cultura fins el 14 de desembre. Passat aquest termini les fotografies s’han fet arribar als seus propietaris.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2012. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.