Entregats els premis de la 7a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”

76-carrerEl divendres 15 de novembre va tenir lloc, al Casal de Cultura de Torrelavit, la inauguració de l’exposició de les fotografies presentades a la 7a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”, que es va celebrar el 28 d’octubre passat i que va comptar amb prop de 120 participants.

Enguany, els participants van haver de recórrer els carrers a la recerca de les millors fotografies dels tres temes proposats: “Carrer Major”, “Natura” i “Sol”. En el cas de la categoria infantil, el tema escollit va ser “Zones d’esbarjo”.

51-carrerDurant l’acte d’inauguració de l’exposició es van donar a conèixer les fotografies premiades en aquesta edició i va tenir lloc la corresponent entrega de premis. La millor fotografia del tema “Carrer Major” va ser la realitzada per Jordi Ventura, la torrelavitenca Isabel Ruiz va ser la guanyadora del tema “Natura” i Ignasi Pellissa, de Moja, es va emportar el premi a la millor fotografia del tema “Sol”. Tots ells han estat premiats amb 100 €.

En el cas de les sèries, Daniel Raya, un dels habituals en aquest concurs, va ser el guanyador a la millor sèrie aconseguint el premi de 300 € i el torrelavitenc Francesc Esteve ha estat el guanyador a la millor sèrie local, premi dotat amb 150 €. També hi va haver premi a la fotografia més Entregats els premis de la 7a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit” enginyosa, que es va endur Oriol Domingo per una bonica imatge del tema natura. Domingo va ser obsequiat amb una impressora fotogràfica cedida per Centre Informàtic Penedès.

En la categoria infantil, Irene Salgado va resultar premiada amb la millor fotografia del tema “Zones d’esbarjo” i Marina Moreno va ser-ho com a participant local. Cadascuna va rebre com a obsequi una càmera fotogràfica.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2013. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.