8a Marató Fotogràfica «Imatges de Torrelavit»

escola3El 14 de novembre passat, va tenir lloc al Casal de Cultura de Torrelavit l’acte d’entrega de premis i la inauguració de l’exposició de les fotografies presentades a la 8a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”, que es va celebrar el 26 d’octubre i que va comptar amb més de cent participants.

Enguany, els participants van haver de recórrer els carrers de Torrelavit a la recerca de les millors fotografies dels tres temes proposats: “Escola J.J. Ràfols”, “Reflexos” i “Silenci”. En el cas de la categoria infantil el tema escollit va ser l’aigua. Pel que fa a la modalitat d’”Instagram”, una de les novetats d’aquesta edició del concurs. el tema era els carrers de Torrelavit. En el transcurs de l’acte d’inauguració de l’exposició es van donar a conèixer les fotografies premiades en aquesta edició i va tenir lloc la corresponent entrega de premis.

EscolaLa millor fotografia del tema “Escola J.J. Ràfols” va ser la realitzada per Domingo Sánchez, Arturo Luna va ser el guanyador del tema “Reflexos” i Ignasi Pellissa, un dels participants habituals d’aquesta marató, es va emportar el premi a la millor fotografia del tema  Silenci”. Tots han estat premiats amb 100 €.

silenci2En el cas de les sèries, David Marfil va ser el guanyador a la millor sèrie aconseguint el
premi de 300 € i el torrelavitenc Pol Duran ha estat el guanyador a la millor sèrie local, premi dotat amb 150 €. També hi va haver premi a la fotografia més enginyosa, que es va endur Dani Andrés per 8a Marató Fotogràfica «Imatges de Torrelavit» una bonica imatge del tema “Escola J.J. Ràfols”. Andrés va ser obsequiat amb una impressora fotogràfica cedida per Centre Informàtic Penedès.

En la modalitat d’”Instagram” es van donar tres premis. El primer dotat amb 100 € va ser per a Marta Jané, el segon amb 60 € per a Sònia Ventura i el tercer de 40 € per a Josep Maria Galimany.

En la categoria infantil, Guillermo Raya va resultar premiat amb la millor fotografia del tema “Aigua” i Neo Rosell va ser-ho com a participant local. Cadascun van rebre com a obsequi una càmera fotogràfica.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2014. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.