Entregats els premis de la 9a edició

IMG_4533El 20 de novembre es van entregar al Casal de Cultura de Torrelavit els premis de les fotografies presentades a la 9a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”, que es va celebrar el 25 d’octubre i que va comptar amb un centenar de participants. Enguany, els participants van haver de recórrer els carrers de Torrelavit a la recerca de les millors fotografies dels tres temes proposats: en el cas dels adults eren “El Parc dels Miradors”, “Fonts” i “Línies”. En el cas dels participants infantils es proposava un sol tema, en aquest cas “Números”. En la modalitat d’Instagram el tema era “Edificis i construccions històriques”. Recordem que aquesta modalitat es va instaurar l’any passat i en aquesta edició s’hi han publicat més de 180 fotografies, cosa que suposa un gran increment respecte la passada edició. Durant l’acte d’inauguració de l’exposició es van donar a conèixer les fotografies premiades en aquesta edició i va tenir lloc la corresponent entrega de premis.

La millor fotografia del tema “Fonts” va ser la realitzada per David Raurell, Sergi Cabrero va ser el guanyador del tema “Línies” i Joan Francesc Pacheco es va emportar el premi a la millor fotografia del tema “El Parc dels Miradors”. Tots han estat premiats amb 100 €.

En el cas de les sèries, Oriol Domingo va ser el guanyador a la millor sèrie aconseguint el premi de 300 € i el torrelavitenc Pol Duran ha estat el guanyador per segon any consecutiu a la millor sèrie local, premi dotat amb 150 €. També hi va haver premi a la fotografia més enginyosa per a Nejet Chib, que es va endur una impressora fotogràfica cedida per Centre Informàtic Penedès. En la modalitat d’Instagram es van donar tres premis. El primer dotat amb 100 € va ser per a Josep M. Galimany, el segon amb 60 € per a Sònia Ventura i el tercer de 40 € per a Irina Badia. En la categoria infantil, Laia Fortuny va resultar premiada amb la millor fotografia del tema “Números” i Martí Font va ser-ho com a participant local. Cadascun d’ells van rebre com a obsequi una càmera fotogràfica.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2015. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.