Estrenem pàgina web

Després de nou edicions de la #mftorrelavit i per tal de seguir creixent, hem decidit crear el nostre propi espai web, un espai dinàmic, que ens permetrà facilitar l’accés a tota la informació referent al concurs i concentrar-la en una única pàgina.  

Tanmateix s’ha habilitat també un canal de comunicació més directe amb l’organització, mitjançant un formulari de contacte. Podeu utilitzar-lo per fer-nos arribar qualsevol qüestió que tingueu en referència a la Marató Fotogràfica.

 

Com ja us hem comunicat en altres ocasions, enguany tindrem novetats importants, estigueu atents!

Podeu seguir-nos també a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram.

Benvinguts a la MF Torrelavit!

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.