Premi a la millor sèrie dels 10 anys de Marató

Enguany estem de celebració, 10 anys de concurs han donat per molt, sou molts els que n’heu pres part en alguna de les seves edicions, són moltes les fotografies que s’han pres del municipi de Torrelavit i són molts els bons moments compartits amb tots vosaltres.

Donada la felicitat que ens dóna haver assolit la 10ª edició del concurs, volem celebrar-ho tot fent honor a la millor sèrie presentada a concurs. Volem fer-ho de forma especial, fent partícips i protagonistes a tots els que ho heu fet possible. Sereu vosaltres i tots els nostres seguidors els que decidireu quina serà la sèrie mereixedora d’aquest premi.

Un cop finalitzada aquesta 10ª edició i conegudes les fotografies guanyadores, obrirem un període de votació per tal d’escollir quina és segons tots vosaltres la millor sèrie presentada en el transcurs de les 10 edicions de la Marató Fotogràfica de Torrelavit.

La sèrie guanyadora rebrà un premi econòmic de 150€. Dies després de la finalització del concurs d’enguany us explicarem amb més detall el funcionament exacte d’aquesta votació.

Ja has participat en alguna de les edicions ? Encara ets a temps de fer-ho enguany i emportar-te aquest premi !!!

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.