Exposició itinerant “10 anys de Marató Fotogràfica”

Continuant amb els actes de celebració de les 10 edicions de la Marató Fotogràfica de Torrelavit, volíem donar tota la importància que es mereix a una de les parts més importants del concurs; les grans fotografies que any rere any els nostres concursants han anat realitzant. Són moltes les fotografies presentades a concurs i són el gran llegat que cadascuna de les edicions ens deixa.

És per aquest motiu que un cop finalitzada l’edició d’enguany, realitzarem una exposició itinerant amb les millors imatges recollides durant tot aquest temps, una exposició de les sèries guanyadores de cadascuna de les 10 edicions i que de manera itinerant es podrà visitar en diversos pobles i ciutats al llarg de l’any 2017.

T’agradaria acollir l’exposició al teu municipi ? No ho dubtis i fes-nos arribar la teva proposta.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.