Èxit de participació en la 10ª Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”

img_6201Més de 200 participants aconsegueixen fer d’aquesta desena edició de la Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”  una de les més concorregudes i  multitudinàries. Un total de 91 fotògrafs adults i 22 d’infantils, que participaven en la modalitat de càmera digital, es van passejar pels carrers del poble el passat diumenge 30 d’octubre. La marató a més va coincidir amb la Trobada d’Instagram “Barcelona és molt més i descobreix Catalunya” organitzada per la Diputació de Barcelona, que va reunir un centenar de persones més, en la que era la setena i darrera trobada de l’any. Al llarg del matí i repartits en tres grups els participants van visitar el Centre d’Interpretació de l’Aigua,inaugurat aquest mateix cap de setmana, van recórrer una part del camí del riu fins al Molí Blanc i van visitar l’església romànica de Sant Marçal. Al final aquells que ho van voler també van poder gaudir d’una visita guiada al Celler Pardas de Torrelavit.

La jornada va començar amb un esmorzar popular per a tots els assistents per commemorar la desena edició de la marató. Seguidament, un cop realitzades les inscripcions i coneguts els temes proposats de l’edició d’enguany, els participants es van dispersar pel poble intentant trobar les millors imatges, en una jornada que va ser assolellada i calorosa. En el cas dels adults  els tres temes proposats eren: deu, camí del riu i contrastos. En el cas dels participants infantils es proposa un sol tema, en aquest cas ombres.

Com l’any passat, els diferents participants  han entrat en el sorteig de diferents productes oferts pels col.laboradors de la marató i de vals de 20€ per gastar als diferents comerços locals, una iniciativa que ha tingut molt bona acceptació.

Un jurat de fotògrafs professionals s’encarregarà ara d’escollir les imatges guanyadores que s’exposaran al Casal de Cultura entre el  18  de novembre, dia en què es donaran a conèixer els noms dels guanyadors, i el 16 de desembre. S’estableix un únic premi de 100€ per a cadascun dels 3 temes del concurs, un premi de 300€ a la millor sèrie i un premi especial de 150€ a la millor sèrie local. Com ja és habitual també hi haurà un premi especial d’una impressora fotogràfica cedida per Centre Informàtic Penedès. En la categoria infantil el premi serà una càmera fotogràfica digital per a la millor imatge i la millor imatge realitzada per un infant local.

Pel que fa a la modalitat d’Instagram  el guanyador gaudirà d’un cap de setmana per a dues persones al Penedès en motiu del  Most Festival 2016 els dies 12 i 13 de novembre . Els guanyadors del segon i tercer premi seran obsequiats amb un val per a realitzar un a sessió de maridatge per a dues persones a les Caves Nadal.

L’objectiu d’aquesta marató fotogràfica és donar a conèixer el poble de Torrelavit a persones que amb l’excusa de captar imatges, gràcies a la seva afició pel món de la fotografia, recorren diferents carrers i espais del nostre municipi al llarg de tot un matí.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.