Bases #mftorrelavit 2023

El diumenge 29 d’octubre de 2023 la Regidoria de Turisme del M.I Ajuntament de Torrelavit, organitza la 16a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”

Participants:

Podran participar-hi tant fotògrafs professionals com afeccionats  al món de la fotografia.

Les inscripcions es podran realitzar presencialment el mateix dia del concurs al Parc de la Font de les Pubilles de Torrelavit entre les 9 i les 10:30 hores o bé anticipadament a través de la web del concurs entre els dies 2 i 26 d’octubre.

Fora d’aquests terminis no s’acceptarà cap inscripció.

Tots els participants inscrits de forma anticipada podran iniciar el concurs lliurement a partir de les 9h del matí, un cop es publiquin els temes d’aquesta edició.

S’acceptarà només la modalitat de fotografia digital i serà obligatori realitzar les fotografies en format JPG.

S’estableixen dues categories, infantil (fins a 14 anys) i adults. S’estableix una categoria per a la modalitat d’Instagram.

Un mateix participant podrà participar en ambdues modalitats, no obstant, només podrà optar a premi en una d’elles i no podrà presentar la mateixa fotografia a les dues categories.

Temes :

El mateix dia del concurs, a partir de les 9h del matí, al Parc de la Font de les Pubilles de Torrelavit s’exposaran els temes del concurs i al mateix temps se’n farà difusió a les nostres xarxes socials.

S’establiran tres temes per a la categoria adults i un en el cas de la infantil. Es podran realitzar tantes fotografies com es desitgi, no obstant, a l’hora de l’entrega d’aquestes, el propi concursant haurà d’haver escollit les que presenta a concurs (una per cada tema).

S’establirà un únic tema en la modalitat d’Instagram i es podran publicar tantes fotografies com es desitgi. Entraran a concurs totes les fotografies publicades entre les 09h i les 24h. Totes les fotografies hauran d’anar acompanyades de l’etiqueta #mftorrelavit2023.

Totes les fotografies hauran d’estar realitzades en el terme municipal de Torrelavit.

Entrega :

Entre les 12 i les 14 hores, els participants hauran d’entregar, en el mateix punt d’inici, les fotografies realitzades. L’organització s’encarregarà de realitzar la còpia de les fotografies.

Es farà realitzar una fotografia inicial i es tindrà en compte a l’hora de l’entrega, que les fotografies presentades a concurs han estat realitzades posteriorment a aquesta.

Selecció :

Un jurat format per fotògrafs professionals serà l’encarregat d’escollir les fotografies guanyadores. Un mateix participant només podrà optar a un premi. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

Premis :

  • S’estableix un únic premi de 100€ per a cadascun dels 3 temes del concurs.
  • S’estableix un premi de 150€ per a la millor sèrie de 3 fotografies.
  • En la categoria infantil, s’estableix un únic premi a la millor fotografia consistent en material fotogràfic.
  • S’estableix un premi especial de 150€ per a la millor sèrie realitzada per un concursant local.
  • S’estableix un premi especial consistent en material fotogràfic a la millor fotografia infantil realitzada per un concursant local.
  • S’estableix un premi per a la millor fotografies en la modalitat d’Instagram, dotat amb 100€.

L’entrega dels premis es realitzarà el divendres 10 de novembre a les 20h al Casal de Cultura de Torrelavit.

En la modalitat d’Instagram, es sol·licitarà la fotografia guanyadora a màxima qualitat. En cas de no rebre-la es procedirà a la selecció de nous guanyadors.

Observacions :

Totes les obres presentades seran publicades a la web del concurs, tots els participants cedeixen el dret a aquesta publicació.

Les obres premiades quedaran en poder de l’Ajuntament de Torrelavit. L’autor en cedeix els drets de reproducció i de publicació. Sempre que sigui possible s’anomenarà l’autor de l’obra.

Es poden consultar aquestes bases i altres informacions a la web del concurs http://www.mftorrelavit.com.

En cas d’incompliment de qualsevol dels punts d’aquestes bases, el participant quedarà automàticament fora de concurs.

Qualsevol imprevist no contemplat en aquestes bases serà resolt per l’organització. El fet de concursar suposa l’acceptació de les bases.