Entregats els premis de la 11a edició

El passat divendres 17 de novembre, va tenir lloc al Casal de Cultura de Torrelavit la inauguració de l’exposició de les fotografies presentades a l’11ª Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit” i la corresponent entrega de premis als guanyadors.

Un total de 109 persones han participat en aquesta edició, que enguany ha coincidit amb el primer aniversari d’obertura del Centre d’Interpretació de l’Aigua i amb la ja tradicional trobada de motos clàssiques. Un total de 85 fotògrafs adults i 24 d’infantils es van passejar pels carrers del poble el passat diumenge 29 d’octubre.

Un jurat de fotògrafs professionals s’ha encarregat d’escollir les imatges guanyadores que es poden veure  al Casal de Cultura entre fins el 15 de desembre. La millor fotografia del tema “centre interpretació de l’aigua” ha estat la realitzada per Francesc Alasà, Jesús Mancera ha estat el guanyador del tema “escales” i Joan Francesc Pacheco s’ha emportat el premi a la millor fotografia del tema “llum”. Tots ells han estat premiats amb 100€.En el cas de les sèries, Alfredo Rillo ha estat el guanyador a la millor sèrie aconseguint el premi de 300€ i la torrelavitenca Isabel Ruiz ha  estat la guanyadora a la millor sèrie local, premi dotat amb 150€ .

En la categoria infantil, Joan Cabrero ha resultat premiat amb la millor fotografia del tema “ponts i passeres” i Gerard Font ho ha estat com a participant local. Cadascun d’ells han rebut com a obsequi una càmera fotogràfica.

Pel que fa a la modalitat d’Instagram amb el tema “reflexes”  la guanyadora del primer premi dotat amb 100 euros ha estat Nejet Chib. El guanyador del segon premi, el torrelavitenc Marçal Rosell 60€ i tercer premi dotat amb 40 euros ha estat per Marlen Bosque.

Les fotografies guanyadores es poden veure en la secció de premis d’aquesta mateixa web.

Gràcies a tots els participants!

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.