Celebrada amb èxit la 1a Marató fotogràfica de Torrelavit

El passat diumenge 10 de juny es va celebrar a Torrelavit la 1a Marató fotogràfica amb l’objectiu de promocionar el municipi i al mateix temps aconseguir imatges dels seus indrets més emblemàtics. Premi1_0009Les millors imatges es poden veure aquests dies al Casal de Cultura.

Al llarg de tot el matí del diumenge, un total de 21 participants es van passejar pels carrers i places del poble captant imatges sobre els tres temes marcats per l’organització: edificis i construccions històriques, moviment i tema lliure. Cada participant podia realitzar un total de 12 fotografies amb càmera analògica o digital. Entre la 1 i les 2 del migdia s’havia d’entregar tot el material a l’organització en el mateix punt de sortida de la marató. Un jurat format per fotògrafs professionals ha estat l’encarregat d’escollir les 3 millors fotografies de cada participant, una per cada tema, i durant aquests dies, i fins a finals del mes de juliol, es poden veure al vestíbul del Casal de Cultura.

Serie-Lliure-7En el transcurs de la festa major de Torrelavit, que se celebrarà del 14 al 17 d’agost , es podran tornar a veure les imatges en una exposició al recinte de les escoles. El mateix jurat ha estat l’encarregat d’escollir una fotografia guanyadora per a cada tema i la millor sèrie de tres fotografies realitzades per una mateixa persona. El veredicte es va donar a conèixer en el transcurs de la inauguració de l’exposició al Casal de Cultura el passat 6 de juliol.

La guanyadora el l’apartat d’edificis i de construccions històriques ha estat la sadurninenca Montse Alarcón, en l’apartat de moviment el torrelavitenc Marçal Centelles i en tema lliure Daniel Raya, de Martorell. El guanyador de la millor sèrie ha estat el torrelavitenc Marçal Font. Cada premi ha estat dotat amb 150 euros.

Des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torrelavit, organitzadora d’aquesta 1a Marató fotogràfica, s’ha valorat molt positivament la participació i ja es comença a pensar en una nova edició de cara a l’any vinent.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2007. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.