Entregats els premis de la tercera edició de la Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”

53-MotosEl passat divendres 6 de novembre es va fer l’acte d’entrega de premis a les millors fotografies de la tercera edició de la Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit” en la qual aquest any han participat 121 persones, 40 més que en la passada edició. La Marató es va celebrar el passat 18 d’octubre i en aquesta ocasió els nombrosos afeccionats a la fotografia van haver de recórrer els carres del municipi, durant tot el matí, buscant la millor imatge dels 3 temes que es proposaven, ombres, ponts del municipi i colors.

En el cas de la categoria infantil, el tema d’enguany va ser el de vehicles. En aquesta edició es va establir també un 4t tema opcional, aprofitant la trobada de motos clàssiques que va tenir lloc a la zona esportiva de Torrelavit el mateix dia. Un jurat professional va ser l’encarregat d’escollir les fotografies guanyadores.

30-OmbresEn l’apartat d’ombres, la guanyadora del primer premi dotat amb 150€ va ser Cristian Pons. Pel que fa al tema de ponts, la guanyadora dels 150€ va ser Meritxell Escudé. I en el de colors, el primer premi també dotat amb 150€ va ser per Sònia Ventura. En l’apartat de motos, el guanyador va ser Xavi Carol que va ser premiat amb una impressora fotogràfica per gentilesa del Centre Informàtic Penedès. El premi a la millor sèrie dotat amb 300€ va ser per Josep M. Valldosera, i el premi a la millor sèrie local dotat amb 150€ per Roger Mariages.

Pel que fa a la categoria infantil, el primer premi va ser per Àfrica Sánchez i el primer premi local per Jan Marimon. En aquest apartat els guanyadors se’ls va premiar amb una càmera fotogràfica digital.

L’exposició del treballs, instal·lada al vestíbul del Casal de Cultura, es podrà visitar fins a finals del mes de novembre. Des de l’organització es valora molt positivament la gran resposta per part dels assistents i l’èxit assolit any rere any confirma la consolidació d’aquesta activitat, amb la qual es vol promocionar d’una banda l’afició pel món de la fotografia i per l’altra difondre els diferents atractius dels quals disposa el municipi de Torrelavit.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2009. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.