Lliurament dels premis de la quarta edició de la Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”

El diumenge 17 d’octubre passat, va tenir lloc a Torrelavit la 4a edició de la Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”, un concurs fotogràfic on els participants han de realitzar una sèrie de fotografies sobre els 44-numdiferents temes que els són proposats. Els temes escollits per l’organització d’aquesta quarta edició van ser : Escultòric de Torrelavit (concurs d’escultura urbana), números i abstraccions per a la categoria d’adults. En el cas de la categoria infantil, el tema escollit va ser escales.

Un cop realitzades les fotografies, els participants havien de retornar al punt d’inici, on l’organització s’encarregava de descarregar les 3 fotos que els participants volien presentar a concurs (una per tema). Un jurat professional ha estat l’encarregat d’escollir les fotografies guanyadores.

14-numEn l’apartat de l’Escultòric de Torrelavit el guanyador del premi, dotat amb 150€, ha estat Oriol Domingo; pel que fa al tema de números, el guanyador dels 150€ ha estat Jaume Pallarès i en el d’abstraccions, el premi també dotat amb 150€ ha estat per a Rafael Gascón. El premi a la millor sèrie, dotat amb 300€, ha estat per David Marfil i el premi a la millor sèrie local, dotat amb 150€, ha estat per Marçal Font.

Pel que fa a la categoria infantil el primer premi ha estat per Raul Salgado i el primer premi local per Martina Puertas. En aquest apartat, els guanyadors han estat premiats amb una càmera fotogràfica digital. El jurat també ha volgut premiar la imatge més enginyosa amb una impressora fotogràfica per gentilesa de Centre Informàtic Penedès, que s’ha endut Toni Valero.

En acabar l’acte de lliurament de premis, es va fer una fotografia de grup dels diferents guanyadors i es va oferir un refrigeri per a tots els assistents.

Aquesta entrada ha esta publicada en #mftorrelavit2010. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.